Jaja, ik heb prijs, namelijk de Liebster Award: een award waarbij bloggers met minder dan 200 volgers andere bloggers met minder dag 200 volgers nomineren. Sienderella heeft me zo’n award gegeven, waarvoor dank! Bij deze award mag de blogger die je nomineert, je een paar vragen stellen. Nadien nomineer ik zelf vijf -ik weet zelfs niet eens of ik vijf bloggers kan opnoemen- of meer bloggers die mijn zelfgekozen vragen beantwoorden! Dus… Enjoy

Vraag 1: Wat is je favoriete snack?

WHAAA! Moeilijke vraag, maar als ik écht een keuze moet maken, kies ik snoepjes. ik weet dat er een heel ruim assortiment is maar ik kan niet kiezen.

Vraag 2: Wat is je favoriete film?

Hmmm… Ik ga voor The Pursuit of Happyness gaan! Ik weet perfect hoe de film eindigt, ik weet wat er me nog te wachten staat en toch slaag ik erin om altijd op het einde een traantje of meer weg te pinken.

Vraag 3: Wat is je favoriete boek?

Eum… Moordvrienden van Natasza Tardio. Dit boek heb ik ooit -ik denk ik het derde middelbaar- moeten lezen voor school en ik moet zeggen: dit is een van de beste boeken die ik ooit heb vastgepakt! Je word helemaal meegezogen in het verhaal om dan erachter te komen dat het toch anders kan. Echt zot eigenlijk. Zeker een aanrader!

Vraag 4: Wat is je top drie van je bucket list?

1. Een Oost-Europees land bezoeken.

2. Vier volle dagen van Rock Werchter meemaken.

3. Een weekje zonder digitale toestellen (behalve een camera en een old school Nokia) een reisje maken.

Vraag 5: Welk cadeau zou je graag willen ontvangen?

ALLES!

Neenee, eum… Een abonnement bij Spotify zodat ik onderweg muziek kan luisteren met goede kwaliteit en niet meer moet wachten op het volgende lied door hun rot irritante reclames van 20 seconden.

Vraag 6: Wat is je ergste nachtmerrie?

Mijn familie en vrienden kwijtraken. Ik zou niet weten wat te doen moest ik deze gekke, maar zeer liefdevolle mensen verliezen!

Vraag 7: Wat is het favoriete ding om te doen?

Met een volgeschoten rolletje naar de Lomography-winkel gaan (die spijtig genoeg nu weg is, want ze hadden te veel concurrentie *pinkt traantje weg*) of Hema en dan lang wachten vol zenuwen en nieuwsgierigheid want je wil zooo graag je foto’s kunnen vasthouden en bekijken.

Vraag 8: Wat is je volgende bestemming?

Amerika!

Vraag 9: Wat is je favoriete tijd van het jaar?

Het begin van het schooljaar. Dat klinkt misschien heel vreemd in veel mensen hun oren, maar voor mij is dat mijn favoriete tijd van het jaar. Waarom? Omdat ik altijd al graag naar school ging (nu nog steeds maar wel met veel moeite). Ik ben ook een zeer nieuwsgierig mens, dus school is de perfecte manier om mijn nieuwsgierigheid bezig te houden, tenzij het voor één of ander vak is dat niets maar dan ook niets nuttig kan leveren aan mijn toekomst.

And last but not least: Vraag 10: Wat is op dit moment je favoriete lied? 

Envoi van Absynthe Minded! 

*Rihanna voice* WHAAAAT NOOOW?!

Hierbij nomineer ik AnneliSam, Daniel en Astrid. Beantwoord de vragen en vergeet me niet te bedanken voor deze nominatie (al is dat eigenlijk niet zo noodzakelijk)!

(Anneli, you might wonder what this is about 🙂 well, you have to awnser all ten questions and than you have to nominate at least five bloggers and they have to awnser you questions 🙂 oh, and they have to thank you for this award)

My questions are…

1. What’s the craziest thing you’ve ever done?

2. Your favorite place to eat?

3. Favorite thing you’ve ever bought?

4. One thing you hate the most?

5. Your biggest dream?

6. Dreamjob and why?

7. Favorite album of all times?

8. what’s your guilty pleasure?

9. n°1 on your bucket list?

10. Weirdest thing that’s ever happen to you?

Good luck and spread the word (and love ofcourse)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s