Hey hey

Na een week of twee socializen en mentaal klaarmaken voor de lessen, heb ik weer voldoende tijd om wat deftig neer te pennen. So here we go!

Mountains

Ik ben drie dagen gaan kamperen (deze keer was het echt kamperen) ergens in de hoge bergen in het droge maar zeer coole New-Mexico. Omdat één van de leiders ‘wegviel’, hadden we een ‘gemakkelijke’ weg gekregen. Ik, die niet dagelijks sport en daardoor dus geen conditie heb, vond het fantastisch dat onze weg gemakkelijk ging zijn. Wat bleek? Ik overleefde het maar net. Omdat ik het zodanig moeilijk had om te ademen, kon ik niet even veel genieten van de natuur rondom me als de rest (denk ik toch). Hier zijn wat sfeerbeelden:

DSCF0768

DSCF0858DSCF0915DSCF1110

A to the G Code

Vorige week maandag was de eerste schooldag voor me. Zo erg was het niet want het enige wat we deden was een half uur naar elke klas gaan en aanhoren voor wat we punten krijgen, we kregen wat uitleg over de regels en wat er verwacht word van je. Het enige wat ik de hele dag dacht was: “Mijn rooster is echt een van de raarste dingen die ik ooit heb gezien.”

Waarom? Hier is een lijst met een paar reden

  • soms zit ik voor 1u25 in de les, anders 45 minuten;
  • omdat ik maar zes vakken heb, heb ik les tot ten laatste 15u10 (tenzij het woensdag is, dan heb dansles van 19 tot 21)
  • voor sommige vakken heb ik eerst lunch en dan les of andersom (andersom is iets wat ik niemand toewens)
  • ik ben verplicht om communinity service (werken voor de school om het beter te maken) en CAS (creativity, activity & service) te doen. Voorbeeld: voor creativity doe ik stagecraft en voor service kunnen mensen me zien stralen in de campus store

Klinkt zeer vreemd en ik ben mijn weg nog aan het zoeken, maar gelukkig ik denk dat dit haalbaar is.

En dan nog dit

Voor mij was 31 augustus één van de mooiste dagen tot nu toe. Dat was tijdens de Welcoming Ceremony. Wat is de bedoeling hiervan? Je kleed je in je nationaal kostuum (als je er één hebt natuurlijk, anders kleedde je je zeer fancy), dan was er een groot en lang fotomoment en nadien hadden we een fancy diner met mooi muziek  (3/4 van deze school zijn muzikaal talenten, I swear) van de tweedejaars.

Hier zijn wat sfeerfoto’s:

DSCF1456DSCF1225DSCF1547

Dat was het weer voor nu, tot de volgende!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s